Буквално в следващата седмица очаквам и съставът на правителството, и неговата

...
Буквално в следващата седмица очаквам и съставът на правителството, и неговата
Коментари Харесай

Борислав Сандов е една добра кандидатура за министър

„ Буквално в идната седмица чакам и съставът на държавното управление, и неговата стратегия да бъдат в огромна степен ясни “, сподели пред БНР Владислав Панев, съпредседател в оставка на " Зелено придвижване " от " Демократична България ", визирайки седмицата след свикването на новото Народно заседание на 3 декември.

По проблема със поръчката на Борислав Сандов екоминистерството да отиде при " Демократична България "   Владислав Панев означи: „ Звучи разумно. Той е една добра кандидатура за министър. Всичко е на масата, няма нищо контрактувано. “

„ Не е неизбежно, само че не е и съдбовно никога “ – по този начин Панев разяснява решението новият бюджет за 2022 година да бъде признат през януари. За януари ще бъде употребена базата от актуализацията на бюджета, добави той.

„ Избирателите по този начин ни подредиха, че сме длъжни да създадем компромис, всяка една от обединенията, в избрана посока “, посочи още Панев. По думите му компромисът се реализира елементарно в този формат.

" Успешните страни се ръководят от такава амалгама от изявени, мощни политически лица, които са и специалисти в съответните области ", съобщи още Владислав Панев.

" Не можем да затягаме коланите, когато стопанската система не е толкоз стабилна в поредност от рецесии – здравна, енергийна, икономическа ", уточни Панев.

Той е оптимист, че е допустимо новото държавно управление да остане на власт четири години.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР